Βγήκε ιατροδικαστής και μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση του νεκρού βρέφους της οικογένειας των Σύρων.

Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή και λήψη DNA από πατέρα και φίλο της οικογένειας. 

Οι δημοσιογράφοι κατέγραψαν αυτά που ειπώθηκαν και τις ενέργειες που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ.

Βγήκαν οι πολλοί διάφοροι από τις «φυλές» του facebook και του twitter και τους έγδαραν, τους εκτέλεσαν, τους ευνούχισαν, ανακατεύοντας θρησκεύματα και καταγωγές από άσχετες χώρες, με κραυγές φόβου και ανησυχίας (μήπως στους ντόπιους παιδεραστές προστεθούν και εισαγόμενοι;)

Και μόλις ανετράπη αυτό που είχε πει αρχικά ο ιατροδικαστής, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να βγάλουν τον σκασμό, άρχισαν να «λιντσάρουν» τους συνήθεις «φταίχτες» για όποια μα@ακία πει ή γράψει κάποιος, είτε είναι πολίτης είτε είναι πολιτικός. 

Τους δημοσιογράφους. 

ΥΓ1:  Όχι ότι οι δημοσιογράφοι είναι «άγγελοι» σε έναν κόσμο που άλλωστε μόνο «αγγελικά πλασμένος» δεν είναι (“ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω” να θυμίσω πως είπε εκείνος που επικαλούνται οι ανησυχούντες για τα ιερά και όσια του ελληνισμού) .

Αλλά το να δημοσιοποιείται κάτι που είπε κάποιος δημόσια και μετά όταν αποδειχθεί πως αυτό που είπε ήταν… (λίαν επιεικώς) βλακεία, να κατηγορούν αυτούς που το δημοσιοποίησαν και όχι αυτόν που το είπε, είναι κάτι που κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

ΥΓ2: Ευτυχώς που η τραγική οικογένεια και ο επίσης Σύρος δικηγόρος της φάνηκε να έχουν περισσότερη λογική από κάποιους σχολιαστές του καναπέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook