Βήματα προόδου έχει κάνει από τον Σεπτέμβριο το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, όπως τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ.

Αναλυτικά στη δημοσίευση της ΠΑΕ Χανιά για το Δίκτυο που έχει “ενώσει” αρκετές Ακαδημίες των Χανίων αναφέρονται τα εξής:

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά κάθε μέρα βάζει και ένα σημαντικό λιθαράκι προς την πραγματοποίηση του στόχου του για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη κάθε αθλητή των Ακαδημιών που είναι ενταγμένες στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια.

Από τον Σεπτέμβριο οι Ακαδημίες του Δικτύου εφαρμόζουν ενιαία προπονητική φιλοσοφία και πρόγραμμα. Τον Νοέμβριο με τη δημιουργία των τμημάτων Elite 2006 και 2007 προστέθηκε η εξειδικευμένη ομαδική προπόνηση, που γίνεται στα γήπεδα Elpisniki και Μοναχής Ελιάς.

Το τρίτο σημαντικό βήμα, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, περιλαμβάνει ατομική προπόνηση, για τα παιδιά των τμημάτων Elite, στα γήπεδα των ομάδων τους, από προπονητές του Δικτύου μας. Προπονήσεις σε σχέση με τη μοναδικότητα και τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τη θέση του κάθε αθλητή, ώστε η εξέλιξή του να είναι η καλύτερη δυνατή.

Προχωράμε με συλλογικότητα και ομαδικό πνεύμα. Ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια και τη στήριξή σας. Μας δίνουν δύναμη! 

Η πίστη μας όμως δημιουργείται από τον στόχο, να μπορέσουμε να εξελίξουμε τα δικά μας παιδιά και να αναδείξουμε τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή! 

Ολοι μαζί, με βήματα σταθερά, προχωράμε…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook