Η Κίσσαμος σας προσκαλεί στο πιο κεφάτο τριήμερο της Αποκριάς, ένα τριήμερο γλεντιού διασκέδασης και θεάματος με αποκορύφωμα το 14ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 16:00 στην οδο Σκαλίδη.

Η αυλαία του τριημέρου θα ανοίξει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με την Καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση η οποία θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Κισσάμου στις 5 το απόγευμα  με κατάληξη στην πλατεία Τζανακάκη.

Μασκαρευτείτε πάρτε το ποδήλατο σας την σφυρίχτρα σας και ελάτε να ζωντανέψουμε την πόλη της Κισσάμου.

Όλοι οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι θα παραλάβουν από την εκκίνηση ένα λαχνό δωρεάν ώστε να μπουν στην κλήρωση ενός ποδήλατου μιας ευγενικής χορηγίας του καταστήματος Φουρναράκη Αντώνη στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κίσσαμο το οποίο θα κληρωθεί το ίδιο βράδυ.

Η εκδήλωση  στην πλατεία Τζανακάκη θα ξεκινήσει στις 18:30 με την απολαυστική παράσταση του Ζινζιν και την παρέα του ενώ στην συνέχεια η εκδήλωση  θα πλαισιωθεί με χορευτικά από τη Σχολή Μπαλέτου και μοντέρνου και Ρυθμικής Γυμναστικής της Γεωργίας Πολυχρονάκη και από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η τέχνη του χορού» της Βανέσα Κοκκίνου

Η βραδιά θα κυλίσει  με την  υποδοχή της βασίλισσας του  14ο  Κισσαμίτικου Καρναβαλιού με πολύ μουσική από τους  Μανώλη Μαρακάκη, Κωστή Χατζικοκολάκη πολύ χορό χρώματα και πυροτεχνήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook