Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την απόφαση της δημοτικής αρχής να βάλει κυνοκομείο στο Καμπάνι Ακρωτηρίου

Με άρθρο του, ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων Μύρωνας Γιακουμογιαννάκης, ουσιαστικά εξηγεί τον βασικό λόγο για τον οποίο ψήφισε κατά της εισήγησης της δημοτικής αρχής για εγκατάσταση κυνοκομείου στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, διαφοροποιούμενος από τις ψήφους των άλλων συμβούλων της παράταξης του Ευτύχη Δαμιανάκη που ψήφισαν υπερ.

Στο άρθρο του κ. Γιακουμογιαννάκη αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από μια ολονύκτια συνεδρίαση το ψήφισμα για την κατάθεση φακέλου που αφορά την κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων πέρασε οριακά. Όσοι παραβρέθηκαν στο συμβούλιο άκουσαν πολύ προσεκτικά την εισαγωγή του κυρίου Αντιδημάρχου και τον σχεδιασμό για την κατασκευή και λειτουργία του καταφυγίου. 

Προσωπικά ένοιωσα την αγωνία του για λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τον Δήμο μας πολλά χρόνια τώρα. Όπως επίσης ένοιωσα και την αγωνία των κατοίκων του Ακρωτηρίου για μια δομή που προτίθεται να κατασκευαστεί η οποία θα φέρει επιπλέον όχληση και μόλυνση στην περιοχή.

Το Ακρωτήρι είναι ήδη επιβαρυμένο με στρατόπεδα, βάσεις, λατομεία, σκουπίδια, δεξαμενές καυσίμων κ.α. 

Ποιες διαδικασίες τηρήθηκαν για την επιλογή της περιοχής;

Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι τοπικοί φορείς και κάτοικοι;

Υπήρχαν άλλες περιοχές προς συζήτηση;

Ερωτήματα που μάλλον δεν θα απαντηθούν ποτέ! 

Για ακόμα μια φορά οι κάτοικοι του Ακρωτηρίου νιώθουν περιφρόνηση, για άλλη μια φορά οι κάτοικοι είναι οι φτωχοί συγγενείς. 

Γιακουμογιαννάκης Μύρωνας. 
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου. 
Κάτοικος Ακρωτηρίου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook