Δείχνει μια πιλότο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, η οποία παρουσιάζεται ως το «σύγχρονο πρόσωπο των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων»

Ένα βίντεο με το οποίο εκφράζει τη στήριξή του στην Τουρκία ανάρτησε την Πέμπτη το ΝΑΤΟ στους λογαριασμούς του στο στα social media. 

Σε αυτό επισημαίνονται οι κοινές αξίες των συμμάχων – μελών του ΝΑΤΟ ενώ η λεζάντα του αναφέρει: «Το ΝΑΤΟ είναι μια οικογένεια κοινών αξιών. Είμαστε ενωμένοι με τους Συμμάχους μας για ειρήνη και σταθερότητα. Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ. Είμαστε το ΝΑΤΟ».

Το βίντεο δείχνει μια πιλότο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας η οποία παρουσιάζεται ως το «σύγχρονο πρόσωπο των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων». Πρόκειται για την αντισμήναρχο Esra Ozatay. 

Η τουρκάλα αντισμήναρχος τονίζει πως είναι υπερήφανη επειδή η πρώτη γυναίκα πιλότος της συμμαχίας προερχόταν από την Τουρκία και εξηγεί πως οι σύμμαχοι μοιράζονται κοινές αξίες και ότι «είναι μαζί» για να τις προστατεύσουν, και να προστατεύσουν αλλήλους.

«Η Τουρκία στηρίζει το ΝΑΤΟ από το 1952 όταν και εντάχθηκε στη συμμαχία» εξηγεί ενώ παράλληλα προσθέτει: «Η Τουρκία έχει από τις μεγαλύτερες συνεισφορές στις αποστολές και τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ. Κάθε μέλος του ΝΑΤΟ έχει ίση φωνή, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Είμαστε ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook