Συνεχίζονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις το διήμερο 22-23 Φεβρουαρίου.

Με αποκριάτικη διάθεση, δυνατή μουσική, πολύ κέφι και παρουσία πλήθους κόσμου – μικρών και μεγάλων – πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, τα Τσικνίσματα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Μινώα – Πεδιάδας

Από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, άναψαν οι ψησταριές στο Αρκαλοχώρι, στο Καστέλλι, στο Θραψανό και στη Βόνη, προσφέροντας νόστιμους μεζέδες και κρασί σε κατοίκους και επισκέπτες, οι οποίοι περιδιάβαιναν στους δρόμους και στα καταστήματα των περιοχών, δίνοντας το στίγμα της παράδοσης και του κεφιού, υπό των ήχο αποκριάτικων μελωδιών! Το παρών έδωσε στα Τσικνίσματα και ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης – συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και συνεργάτες – ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του σε κατοίκους και επισκέπτες για Καλές Απόκριες με υγεία και χαρά.

Παράλληλα, συνεχίζονται και το ερχόμενο διήμερο 22-23/2, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με το πρόγραμμα αυτών να περιλαμβάνει:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

11:00 – ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου διοργανώνει το 10ο κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού!
19:00 – ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ.

Μασκαράδες  με  δάδες  αναμμένες  θα  γυρίσουν  τα  σοκάκια  και τους  δρόμους  του  Καστελλίου. Το ρυθμό θα δίνει η ομάδα κρουστών «BATALA». Θα ακολουθήσει πάρτι με τον DJ Γιάννη Σμαργιανάκη.
 
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

09:00 – ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Αρκαλοχώρι και υπόσχονται γρίφους και πολλές εκπλήξεις!
15:00 – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο πλέον Καρναβάλι στο Καστέλλι. Αφήστε πίσω τα προβλήματά σας και ελάτε να περάσουμε μια τρελή αποκριά. Θα ακολουθήσει πάρτι στην Κεντρική Πλατεία Καστελλίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook