Απίστευτη υπόθεση απάτης αποκαλύφθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου

Για απάτη κατ’ εξακολούθηση κατηγορείται η 25χρονη εθελόντρια σε κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, η οποία φέρεται να «δάγκωσε» εφτά άτομα, στα οποία υποσχόταν ότι θα τους κάνει… αξιωματικούς της Αστυνομίας!

Πρόκειται για μια εξωφρενική υπόθεση  που δείχνει όχι μόνο το τι μπορεί να σκεφτεί κανείς για να εξαπατήσει τον  κόσμο, αλλά κυρίως ότι υπάρχουν στις μέρες μας άτομα που μπορούν να ξεγελαστούν με απίστευτη ευκολία.

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της υπόθεσης αυτής είναι ότι η συγκεκριμένη εργαζόταν αμισθί στο νοσοκομείο και όλη τη γνώριζαν με διαφορετικό ονοματεπώνυμο. Και φυσικά αναρωτιέται κανείς πώς σε έναν δημόσιο φορέα υγείας αναλαμβάνει κάποιος καθήκοντα με ψεύτικα στοιχεία και χωρίς να έχει ποτέ ελεγχθεί.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι η ίδια κατάφερε με τους «διορισμούς» που υποσχόταν, από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019,  να αποσπάσει περισσότερα από 7.500 ευρώ από τα θύματά της.

Δήλωνε γιατρός
Στα θύματά της, ορισμένα εκ των οποίων είναι και φοιτητές, η 25χρονη παρουσιαζόταν ως γιατρός, εργαζόμενη σε κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου. Στα περίπου εφτά άτομα που φέρεται, σύμφωνα με την αστυνομία, να εξαπάτησε, έλεγε ότι γνωρίζει πολιτικούς και δη στελέχη της κυβέρνησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζε και άτομα μέσα στην αστυνομία, τα οποία επικαλούνταν χωρίς οι ίδιοι να το ξέρουν. Πώς είχε αυτές τις πληροφορίες; Συγγενικό της πρόσωπο είχε κατά το παρελθόν εργαστεί ως υπάλληλος και είχε ακούσει ιστορίες με ονόματα για στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Έτσι λοιπόν, είχε καταφέρει να πείσει τα νεαρής ηλικίας θύματά της ότι θα μεσολαβήσει για να τους κάνει αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, φέρεται να έλεγε ότι θα φροντίσει να είναι οι ίδιοι μέσα στις προκηρύξεις πρόσληψης που θα γίνουν εκτάκτως στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Για να γίνει μάλιστα ακόμα πιο πειστική, τους παρότρυνε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου παρείχε εθελοντική εργασία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια ήταν εθελόντρια στο νοσοκομείο τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια και γνώριζε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Έτσι, τα ραντεβού των «πελατών» της τα έκλεινε με προτεραιότητα. Κι όχι μόνο αυτό, η ίδια φορώντας την ιατρική ρόμπα, έκανε και τις εξετάσεις!

Από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι υπήρξαν άτομα που την πίστεψαν και της έδωσαν από 700 έως 2.060 ευρώ!

Έγγραφα στο σπίτι της
Σύμφωνα με την patris, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν ιατρικές βεβαιώσεις από το νοσοκομείο στο οποίο ήταν εθελόντρια και στις οποίες μάλιστα φέρεται η ίδια να έχει υπογράψει ως γιατρός με το ψεύτικο όνομα που είχε συστηθεί σε όλους. Επίσης βρέθηκαν διάφορα έγγραφα του νοσοκομείου και ιατρικές εξετάσεις των ατόμων που φέρεται να εξαπάτησε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook