Τα Χανιά αναχωρούν το βράδυ της Παρασκευής για τη Λάρισα, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (21/01, 14:00).

Στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη δε θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Πλέγας, ο Κάρλος που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση και παράλληλα είχε ήδη δηλωθεί ως τιμωρημένος στο ματς της Δράμας με τη Δόξα, ο Ουνγιαλίδης, αλλά και ο Τριανταφυλλάκος.

Από την άλλη για πρώτη φορά σε αποστολή θα είναι ο Γκίνο.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Το βράδυ της Παρασκευής (19/02) αναχωρεί από τα Χανιά η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη (21/02, 14:00).

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κάρλος, που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση και θα απουσιάσει από το παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ήδη δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του (4 κίτρινες) στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας θα εκτίσει ο Πλέγας, ενώ εκτός είναι και ο Τριανταφυλλάκος.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Νίκολιτς, Σουντουρά, Κάσσος, Διαμαντόπουλος, Βρεττός, Δημητριάδης, Μασένα, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια, Ρέντζας, Σωτηράκος, Ζιούλης, Γκίνο, Καρτσαμπάς, Ανδρέου, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Παναγιωτούδης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook