Φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο

Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή στο «Εκτός Γραμμής»: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι τον εγκατέλειψε» – Άφαντος ο οδηγός

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο έδωσε ο στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha που δείχνει τη στιγμή που ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας στην παραλιακή.

Το όχημα φαίνεται να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να χτυπά τον μοτοσυκλετιστή. Στη συνέχεια φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα που κατάφερε να σταματήσει το όχημά του δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το γρήγορο αυτό αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» σε μία περιοχή που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές πίστα. Μάλιστα οι αρχές εξετάζουν εάν υπήρχε και ένα δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο καταδίωκε την Corvette.

Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο του δυστυχήματος το πολυτελές αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε.

Συγκλονίζει ο πατέρας: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι τον εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Καρανίκας, πατέρας του άτυχου νεαρού μίλησε στο «Εκτός Γραμμής» στον Alpha με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα εκφράζοντας την απορία του πως δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο οδηγός.

«Απορώ πώς δεν μπορούμε να βρούμε ένα άτομο, με τόσο στοιχεία. Αυτόν τον αδίστακτο που σκότωσε το παιδί μου. Δεν είναι δυνατόν να τον εγκαταλείπεις. Δεν γίνεται, δεν το χωράει το μυαλό μου ότι άφησε το παιδί μου εκεί (σ.σ. ότι τον εγκατέλειψε). »

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook