Ισχυρίσθηκε ότι ήταν σε κατάσταση σοκ και γι’ αυτό εγκατέλειψε αβοήθητο τον 25χρονο Νάσο – Στην τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπεται η υπόθεση, αφού ο οδηγός κατάφερε να παραμείνει άφαντος στη διάρκεια του αυτοφώρου

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προανακριτική του απολογία στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Με δεδομένο ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίσθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οδηγεί την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που σημειωτέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο, ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν σοκαρισμένος και γι’ αυτό εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και τον 25χρονο να ψυγορραγεί στην άσφαλτο.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε απόψε στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη “Corvette” τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook