Συνελήφθη, ένας 75χρονος και ένας 32χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο 

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο 75χρονος το πιλάφι και τους χορούς και συνελήφθη καθώς έριχνε μπαλωθιές, όπως γίνεται σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις στο νησί της Κρήτης. 

Σήμερα, το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, ο 75χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, κατά της διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σήμερα το πρωί διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 75χρονου καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο αυτής, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 φυσίγγια και 29 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Δεύτερη σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς

Εντωμεταξύ, συνελήφθη χθές το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 32χρονος κατά τον χρόνο που είχε προβεί στην ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Άμεσα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.