Η 54χρονη Γεωργιανή απέκρυπτε τα καπνικά προϊόντα σε αποθηκευτικό χώρο της πολυκατοικίας που έμενε.

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε 54χρονη Γεωργιανή, η οποία απέκρυπτε τα καπνικά προϊόντα σε αποθηκευτικό χώρο πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στη Θεσσαλονίκη.

Η 54χρονη θα διέθετε προς πώληση περισσότερα από 3.000 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα στην ευρύτερη περιοχή της λαϊκής αγοράς της Ξηροκρήνης.

Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν την 54χρονη τη στιγμή που εναπόθεσε σε χώρο της λαϊκής σακούλα, η οποία σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι περιείχε 180 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, η 54χρονη απέκρυπτε σε αποθηκευτικό χώρο οικοδομής στην οποία διαμένει, στην ίδια περιοχή, 2.845 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, τόσο σε χώρους έντονης αγοραστικής κίνησης, όσο και σε διάφορες περιοχές του Νομού, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας επαγγελματιών και πολιτών.

Πηγή: newsbeast.gr