Ο Δήμαρχος Πλατανιά έχει λάβει σχετική διαβεβαίωση.

Δεν τίθεται θέμα αναστολής λειτουργίας κάποιου ή κάποιων εκ των τεσσάρων υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ στον Δήμο Πλατανιά (Αλικιανού, Πλατανιά, Κολυμβαρίου και Βουκολίων). 

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews, σύμφωνα με τις οποίες ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης έλαβε απάντηση (στην προ μηνός επιστολή του) από ... υψηλά κλιμάκια των  Ελληνικών Ταχυδρομείων ότι, παρά το γεγονός πως τα ΕΛΤΑ, λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασής τους αναδιαρθρώνουν το δίκτυό τους (συνέπεια αυτού η αναστολή λειτουργίας καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα), εν τούτοις κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει, προς το παρόν τουλάχιστον, στα καταστήματα του Δήμου Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά έλαβε τη διαβεβαίωση ότι στα καταστήματα ΕΛΤΑ του Δήμου δεν θα υπάρξει αναστολή λειτουργίας τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ενημέρωση για το αν πρόκειται να γίνει τροποποίηση του ωραρίου λειτυργίας (σε κάποια από αυτά), κάτι που έχει συμβεί για παράδειγμα στα ΕΛΤΑ Παλαιόχωρας.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα διευκρινιστεί στο επόμενο διάστημα, ωστόσο, επί της παρούσης, δεν τίθεται φόβος αναστολής λειτουργίας των υποκαταστημάτων, που θα είχε συνέπειες και για τους εργαζομένους τους.