Δέκα ομάδες αποτελούμενες από μικρούς και μεγάλους ξεχύθηκαν με τα ποδήλατά τους στους δρόμους της Παλιόχωρας.

Με επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα 23 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις του Παλαιοχωρίτικου Καρναβαλιού, ξεκινώντας με το 7ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή παραδοσιακών παιχνιδιών από μικρούς και μεγάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Δέκα ομάδες αποτελούμενες από μικρούς και μεγάλους ξεχύθηκαν με τα ποδήλατά τους στους δρόμους της Παλιόχωρας, ψάχνοντας τις απαντήσεις στους γρίφους του Μάνου Παπαδογιαννάκη που μας τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του και της Σπυριδούλας Βαρδάκης. 
Το απόγευμα γελάσαμε και ξεφαντώσαμε με την ψυχή μας, παίζοντας παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μας και ανακοινώθηκαν οι νικητές του κυνηγιού ‘όπου λόγω ισοψηφίας των δύο πρώτων ομάδων, ανακηρύχτηκε ο νικητής μετά από κλήρωση.

Τα αποτελέσματα των τριών πρώτων θέσεων είναι τα εξής:
3)Σκαντζόχοιροι με 84 βαθμούς
2)Χελώνες με 88 βαθμούς 
1)Σουπιές με 88 βαθμούς 

Αναμένουμε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου την μεγάλη παρέλαση, στην οποία 30 άρματα και πάνω από 3000 καρναβαλιστές θα παρελάσουν στους δρόμους της Παλαιόχωρας δίνοντας γέλιο και χαρά στον κόσμο που θα παρευρεθεί στην επικείμενη τριήμερη εκδήλωση του Παλαιοχωρίτικου Καρναβαλιού.