Γιόρτασαν την τσικνοπέμπτη με ...ακραίο τρόπο.

Μια εβδομάδα μετά την απαράδεκτη εικόνα που "συνάντησαν" οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σπάθας Κολυμβαρίου στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, μια ανάλογη εικόνα διαπιστώθηκε, σε άλλο επίπεδο, αλλά με την ίδια "παιδεία" στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Κουμπέ στα Χανιά.

Στο συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, από τις 4 το απόγευμα έως το βράδυ, καθημερινά, αθλητικοί σύλλογοι των Χανίων πραγματοποιούν προπονήσεις, βάσει του πλάνου που έχει δώσει το αθλητικό γραφείο του Δήμου Χανίων.

Ανήμερα της τσικνοπέμπτης,  το πρώτο σωματείο (εν προκειμένω ακαδημίες βόλεϊ) που μπήκε στο κλειστό γυμναστήριο για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του προπόνηση, παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, αντίκρυσαν την εικόνα που παρατηρείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr.

Αποφάγια, κουτάκια από αναψυκτικά, χαρτιά και ακόμα χειρότερα, φθορές στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, όπως σπασμένοι πάγκοι, αλλά και σπασμένα τζάμια στις δύο πόρτες του κλειστού γηπέδου στον Κουμπέ. Τραγική εικόνα σε αθλητικό χώρο.

Προφανώς, νωρίτερα στο κλειστό γυμναστήριο είχε πραγματοποιηθεί γιορτή (με φαγοπότι), σύμφωνα με πληροφορίες του 3ου Γυμνασίου στον Κουμπέ, ωστόσο οι συμμετέχοντες σε αυτό δεν φρόντισαν, αφενός να καθαρίσουν, αλλά και οι πιο "μερακλήδες" να σπάσουν και να δημιουργήσουν φθορές.


Τα αθλητικά σωματεία ενημέρωσαν τον Δήμο Χανίων (ιδιοκτήτης του κλειστού γυμναστηρίου), ωστόσο η ευθύνη ανήκει καθαρά σε όσους το χρησιμοποίησαν, μικρούς και μεγάλους, μαθητές και καθηγητές, λόγω της γιορτής της τσικνοπέμπτης.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει παιδεία ούτε σεβασμός στη δημόσια περιουσία και δυστυχώς τα φαινόμενα ολοένα και πληθαίνουν...

Το θέμα είναι οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους...