Κατασχέθηκε επίσης πιστόλι, γεμιστήρας και μαχαίρια

Συνελήφθη, σήμερα (24.02.2020) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 61χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και για παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την πρόληψη και καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών, σήμερα (24.02.2020) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 61χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, γεμιστήρας, δύο μαχαίρια και αναδιπλούμενος σουγιάς.

Επιπλέον ο 61χρονος διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε ζώο συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας και παραλείποντας την ηλεκτρονική του σήμανση.

Στον 61χρονο βεβαιώθησαν τα προβλεπόμενα από τη Νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων ενώ ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook