Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα δυτικά, περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, όπου βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο περιμένουμε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου σταδιακά θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, όπου βαθμιαία μετά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook