Η αυλαία του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού θα ανοίξει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με την Καρναβαλική ποδηλατοπαρελαση η οποία θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Κισσαμου στις 5 το απόγευμα  με κατάληξη στην πλατεία Τζανακακη.

Μασκαρευτείτε πάρτε το ποδήλατο σας την σφυρίχτρα σας και ελάτε να ζωντανέψουμε την πόλη της Κισσάμου.  Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν από την εκκίνηση ένα λαχνό δωρεάν ώστε να μπουν στην κλήρωση ενός ποδήλατου. Η εκδήλωση στην πλατεία Τζανακάκη θα ξεκινήσει στις 18:30 με την απολαυστική παράσταση ο Ζινζιν  με την παρέα του  ενώ στην συνέχεια θα πλαισιωθεί με χορευτικά από τη Σχολή Μπαλέτου και μοντέρνου και Ρυθμικής Γυμναστικής της Γεωργίας Πολυχρονάκη και τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η τέχνη του χορού» της Βανέσα Κοκκίνου.

Η βραδιά θα κυλήσει με την υποδοχή της βασίλισσας του 14ο Κισσαμίτικου Καρναβαλιού με πολύ μουσική από τους Κατσικανδαρακη Νίκο, Μανώλη Μαρακάκη, Κωστή Χατζικοκολάκη πολύ χορό χρώματα και πυροτεχνήματα. Την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 4μμ η Κίσσαμος σας προσκαλεί σε ένα πάρτι  γλεντιού και διασκέδασης στην παρέλαση του  14ου  Κισσαμίτικου Καρναβαλιού  που θα πραγματοποιηθεί στη οδό Σκαλίδη. Είκοσι ομάδες θα παρελάσουνε με εκατοντάδες καρναβαλιστές σκορπίζοντας κέφι και χορό και διασκέδαση σε όλο τον κόσμο .Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Γεωργιλάκης και την Μουσική επιμέλεια θα έχει  ο Κατσικανδαρακης Νίκος ,την λήξη της παρέλασης αναμένεται να σφραγίσει η συναυλία  με τον Μάνο Μαλαξιανάκη

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου με διπλά κούλουμα σε δυο όμορφες παραλίες της Κισσάμου στον Τράχηλα Γραμβούσας και στο Λαφονήσι της ΔΕ Ιναχωριου με πολύ μουσική , χορό και πλούσια νηστίσιμα εδέσματα.
Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook