Η Άντζελα Γκερέκου γνώριζε για την σχεδόν εικοσαετή πορεία του χανιώτικου φεστιβάλ και της ανοδικής πορείας του.

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η διοργανωτική ομάδα του Chania Rock Festival με διάφορους φορείς ενόψει  και του φετινού C.R.F, υπήρξε συνάντηση (σε εξαιρετικό κλίμα) της Προέδρου του ΕΟΤ κυρίας Άτζελας Γκερέκου με τον Γιάννη Αναστασάκη πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Η κυρία Γκερέκου γνώριζε για την σχεδόν εικοσαετή πορεία του χανιώτικου φεστιβάλ και της ανοδικής πορείας του ενώ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ώστε από εδώ και πέρα να είναι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ο κύριος Αναστασάκης παρουσίασε τα πλάνα για την επόμενη 3ετία και τις προτάσεις για το πως μπορεί να βοηθηθεί η τοπική κοινωνία μέσα από τον μουσικό τουρισμό. Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους τους φορείς ότι η περαιτέρω ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τον θεματικό τουρισμό.

Tο Chania Rock Festival είναι μια πολιτιστική / μουσική εκδήλωση που γίνεται στην Κρήτη και καταφέρνει να έχει χιλιάδες επισκέπτες από όλο
τον κόσμο που έρχονται ειδικά για το φεστιβάλ κάνοντας παράλληλα και τις διακοπές τους.

Το Chania Rock Festival 2020 θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Αυγούστου, ενώ ήδη ανακοινώθηκε η εμφάνιση ενός εκ των σπουδαιοτέρωνrock σχημάτων που ήρθαν ποτέ στην Κρήτη, αυτή των Βρετανών SISTERS OF MERCY.