Μια όμορφη εκδήλωση το μεσημέρι της Κυριακής

Ο Παραδοσιακός Σύλλογος Χανίων «Βιγλάτορες» έκοψε την βασιλόπιτα του την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σε ένα οικογενειακό και ζεστό κλίμα στο κέντρο «Κοντυλιές» στην πόλη των Χανίων.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιωσήφ Βιγλάκης, ενώ όλοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα, την καλή παραδοσιακή μουσική, ενώ το κέφι και ο χορός κράτησε για αρκετές ώρες.

Ο Παραδοσιακός Σύλλογος Χανίων «Βιγλάτορες» σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

 Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του προέδρου κ των μελών του ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του κέντρου Κοντυλιές για την φιλοξενία , τους μουσικούς : Γιώργο Μοτάκη (λύρα) , Μιχάλη Λουφαρδάκη (βιολί), Κυριάκο Σταυριανουδάκη (λαούτο), Γιώργο Χριστονάκη (μαντολίνο) και Γιώργο Καψάλη (ασκομαντούρα) , για την πανέμορφη μουσική συντροφιά.  

Επίσης ευχαριστούμε τους παιδαγωγούς μας την Πηνελόπη Ατσαλάκη , την Αγγελική Παπαδάκη και Αργυρώ Μαυριδάκη για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας. 

Ευχαριστούμε τον φούρνο Καβουκίδη και συγκεκριμένα τον Γιάννη Καβουκίδη για την γευστικότατη Βασιλόπιτα αλλά και τους ετήσιους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας , για την στήριξη τους και αυτή τη χρονιά . Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς κ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους , είμαστε ευγνώμωνες και προσπαθήσαμε να τους παρέχουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε εκείνη την ημέρα για την προτίμηση τους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook