«Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ».

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” τη Ντόρα Μπακογιάννη σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό, χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα γελοίο και ξεφτίλα.

«Αυτό το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω… Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο. Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ…

Δεν ξέρω καν πώς είχε ξεκινήσει όλο αυτό. Η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε ποτέ σημασία σε αυτό το θέμα. Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα η κα Μπακογιάννη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τη χούντα, την εξορία την αγάπη των γονιών της αλλά και το πώς γνωρίστηκε με τον Παύλο Μπακογιάννη.

«Η μάνα μου συμβούλευε πάντα τον πατέρα μου για όσα έκανε ή για όσα δεν έκανε. Και εκείνος τις περισσότερες φορές την άκουσε. Μια ή δυο φορές που την άκουσε έκανε λάθος. Η μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν στην περίφημη αποστασία» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο πολύ τις λείπουν και οι δυο και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλειά τους.

Παράλληλα, σε μια προσωπική εξομολόγηση, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Παύλο Μπακογιάννη για την οποία τόνισε πως στην πρώτη τους γνωριμία έβρισε τον πατέρα της, τσακώθηκαν ενώ και η ίδια είχε πει στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να τον… αποφεύγει γιατί δεν είναι καλός άνθρωπος.

«Ήμουν 35 χρόνων όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος και τα μαλλιά μου άσπρισαν από το σοκ. Μετά από αυτό που έγινε με κυρίευσαν πολλά συναισθήματα αλλά ο φόβος ποτέ. Εγώ δεν θα είχα ασχοληθεί με την πολιτική αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Παύλος. Με πίεσαν για να κατέβω στην πολιτική. Μου έκανε καλό να ασχολούμαι με κάτι που εκείνος ήθελε πολύ» τόνισε μεταξύ άλλων για την εκτέλεση του συζύγου της από τη 17Ν.

zappit.gr/newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook