«Είμαι Θεσσαλονίκη και δεν θα πάω στη δουλειά μου και θα προσπαθήσω να μείνω σε ένα εξοχικό».

Συνταξιδιώτης της 38χρονης η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει τεθεί σε απομόνωση.

«Την Τρίτη είχε ένα πολύ μικρό πυρετό, όχι υψηλό, 37,3 και πήγε να κάνει εξετάσεις φοβισμένη και αυτή λόγω του ταξιδιού της. Από εκεί και πέρα την κράτησαν μέσα και την βρήκαν θετική. Σήμερα δεν έχει τίποτα. Αυτό είναι το αξιοπερίεργο.

Είναι μια χαρά, καθόλου πυρετό. Παρ’ όλα αυτά της είπαν ότι είναι φορέας. Στην ίδια πτήση ήμασταν και μας έλεγε ότι είχε πάει για το fashion week με την παρέα της και από εκεί και πέρα, δεν είδαμε έλεγχο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ενώ στο Μιλάνο, υπήρχε έλεγχος με το που πήγαμε. Αυτό είναι το αξιοπερίεργο και μας έκανε κακή εντύπωση» ανέφερε αρχικά ο συνταξιδιώτης της 38χρονης.

«Ήταν υγιέστατη μέχρι την Δευτέρα. Την Τρίτη εμφάνιση ένα πυρετό. Στο δημοτικό συμβούλιο που πήγε θα πάνε όλοι για εξετάσεις. Και εμείς πήγαμε για εξετάσεις και μας είπαν ότι δεν πρέπει να έχουμε πολλές επαφές. Ότι πειραματικά να μείνουμε για 14 μέρες αποκλεισμένοι από την οικογένεια μας» πρόσθεσε ο συνταξιδιώτης της 38χρονης που νοσεί από κορονοϊό.

Τέλος, ανέφερε πως: «Είμαι Θεσσαλονίκη και δεν θα πάω στη δουλειά μου και θα προσπαθήσω να μείνω σε ένα εξοχικό και κάποιος θα μου φέρνει φαΐ απ’ έξω».

Πηγή: newsbeast.gr