Ύστατη έκκληση προς τους βουλευτές του Ηρακλείου να μην ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο απευθύνουν σε ανοιχτή τους επιστολή, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Ηρακλείου, το Αδέσμευτο Σωματείων Τεχνικών Υπαλλήλων
Δήμου Ηρακλείου και ο Σύλλογος Καθαριότητας & Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου.

Διαφορετικά προειδοποιούν πως οι βουλευτές που θα ψηφίσουν \”ναι\” θα κηρυχθούν ως ανεπιθύμητοι.

Αναλυτικά στην επιστολή προς τους βουλευτές του Ν.Ηρακλείου, οι εργαζόμενοι στους Δήμους γράφουν τα εξής :

\”κ. Βουλευτές

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και η απόπειρα ποινικοποίησης των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων μας επιστρέφει στους εμπνευστές της οι οποίοι τώρα σαστισμένοι παρακολουθούν την καθολική αποδοκιμασία της πολιτικής τους.

Την απάντηση στη κυβέρνηση δίνουμε σήμερα όλοι εμείς που συνεχίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο το οποίο διαλύει με συνοπτικές διαδικασίες συλλογικές συμβάσεις και οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση στην φτώχεια και την εξαθλίωση .

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στέλνοντας το δικό μας μήνυμα στην κυβέρνηση που επιδιώκει να ψηφίσει στη βουλή το πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο το οποίο βάζει ταφόπλακα στην κοινωνία.

Θα αγωνιστούμε μέχρι να ανατραπεί αυτή η πολιτική.

Απευθυνόμαστε σε εσάς τους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου που σήμερα μας εκπροσωπείτε να μην αγνοήσετε το ΟΧΙ που λέμε και να ΜΗΝ προχωρήσετε στη καθοριστική για εμάς ψήφισή του.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

Να ξέρετε ότι εάν το ψηφήσετε θα είστε ανεπιθύμητοι στις εκδηλώσεις των Σωματείων μας και στους εργασιακούς μας χώρους ως φίλοι και ως βουλευτές μας.

ΔΕΝ διεκδικούμε προνόμια παρά μόνο την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών μας αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook