Σύντομα θα έρθει το καινούριο “πλεξιγκλας”.

Με αφορμή το ρεπορτάζ του Flashnews για την εκδήλωση που έγινε την τσικνοπέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο του Κουμπέ στα Χανιά, η τελευταία εξέλιξη είναι ότι “μπαλώθηκαν” οι πόρτες του γυμναστηρίου που είχε …φύγει το “πλεξιγκλας” με ταινία. Σίγουρα το θέαμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για το “ταλαιπωρημένο” κλειστό γυμναστήριο.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Β’ βάθμιας σχολικής επιτροπής (και Αντιδήμαρχο Παιδείας) Αντώνη Βαρδάκη, τα “πλεξιγκλας” έχουν ήδη παραγγελθεί και σύντομα η ζημιά αναμένεται να αποκατασταθεί.

Το θέμα είναι ότι οι διαχειριστές του κλειστού γυμναστηρίου, είτε σχολική κοινότητα είναι αυτή, είτε αθλητικοί σύλλογοι θα πρέπει να σέβονται τον συγκεκριμένο χώρο και αυτό επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εφόσον η επικοινωνία και η συνεργασία τους είναι επίσης σε καλό επίπεδο, όπως και η συνεννόηση με την σχολική επιτροπή του Δήμου.

Όταν τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο τον αξιοποιούν τρία σχολεία και αρκετά αθλητικά σωματεία, είναι σίγουρο ότι απαιτείται η καλύτερη δυνατή συνεργασία και ο σεβασμός από όλους ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές συνέπειες…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook