Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης για Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.

Πραγματοποιηθηκε στην αίθουσα “Σπύρος Ντούμας” του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.

Επί της ουσίας παρουσιάστηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς.

Παρών στη Γενική Συνέλευση ήταν και το μέλος ΔΣ της ΠΟΑΣΥ Λάμπρος Μητσικός που έδωσε το “παρών” στη ΓΣ αντί του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γρηγόρη Γερακαράκου, που δεν κατέστη δυνατόν να έρθει στα Χανιά λόγω των γεγονότων στα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ο κ. Μητσικός ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ως αρμόδιος για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για τον ειδικό λογαριασμό αρωγής του ιδρύματος “Παιδικές Εξοχές ΕΛ.ΑΣ.” και τις προϋποθέσεις λήψης οικονομικής βοήθειας από αστυνομικούς. 

Δήλωση του Λάμπρου Μητσικού:

Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων Νίκου Ξανθουδάκη:

Ξανθουδάκης για ελλείψεις και επεισόδια στα νησιά

Ο κ. Ξανθουδάκης αναφέρθηκε και στις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε όλο το Νομό Χανίων σε αστυνομικούς. Όπως τόνισε, τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν 50 οργανικές θέσεις κενές στα Χανιά, κάτι που η Ένωση έχει τονίσει τόσο στο αρμόδιο Υπουργείο, όσο και στον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε και το σχόλιο του για τα γεγονότα σε Χίο και Μυτιλήνη.“αν κάποιος αστυνομικός κάνει κάτι μη νόμιμο, σίγουρα δεν το εππικροτούμε. Κατακρίνουμε όμως ότι οι αστυνομικοί που πήγαν στα ελληνικά νησιά ως αποστολή του κράτους, να δέχονται επίθεση από Έλληνες. Είναι σα να δέχεται επίθεση το ίδιο το κράτος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook