Τον προορίζει για ειδικό σύμβουλό του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη αποκαλύπτει και δημοσιοποιεί το Flashnews.gr που αφορά τον Περιφερειακό Σύμβουλο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Κρήτης, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης αποτελεί μια ανερχόμενη και άκρως εξελίξιμη πολιτική προσωπικότητα, με παρατηρήσεις σε ζήτηματα που αφορούν την Κρήτη, καθώς επίσης και τη δυναμική αντιπολίτευση που ασκεί σε επίπεδο περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης, τον επέλεξε για θέση Ειδικού Συμβούλου του, σε θέματα που τουλάχιστον ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Κάποιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ίσως ο ρόλος του θα άπτεται των ζητημάτων που αφορούν την Κρήτη, χωρίς να περιορίζονται εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης θα εργάζεται ουσιαστικά στο Μέγαρο Μαξίμου και θα αποτελεί ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

To ενδεχόμενο αυτό δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη μορφή, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από δρομολογημένο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης να πιάσει δουλειά στο πρωθυπουργικό γραφείο, ίσως και εντός της επόμενης εβδομάδας.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει σπουδαίο “άλμα” στην καριέρα του για τον νεαρό Χανιώτη περιφερειακό σύμβουλο που αποδεικνύεται ότι περιβάλλεται της εμπιστοσύνης του, επίσης, Χανιώτη πρωθυπουργού της χώρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook