Την περίεργη υπόθεση μιας νέας γυναίκας από το Ρέθυμνο που εξαφανίστηκε από το σπίτι του φίλου της στο Περιστέρι, ερεύνησε το «Τούνελ»

Η Νεκταρία Φραγκουλατζή, 47 χρόνων αγνοείται από την Τετάρτη 19  Φεβρουαρίου. Είχε ταξιδέχει από την Κρήτη στην Αθήνα για να επισκεφθεί την αδερφή της. Μια ημέρα πριν, έφυγε από το διαμέρισμα της αδελφής της στα Σεπόλια που τη φιλοξενούσε, λέγοντας πως θα πάει στο σπίτι του παιδικού της φίλου Κώστα και στην ηλικιωμένη μητέρα του.

Από κει και έπειτα ξεκίνησε ο γολγοθάς για την αδελφή της Γιάννα. Η ίδια απευθύνθηκε στην εκπομπή για να μάθει την αλήθεια γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του «παιδιού» της, όπως την αποκαλούσε.

«Βγαίνω έξω και ψάχνω για κάποιο στίγμα της. Ποτέ δε θα έφευγε, δε θα με άφηνε. Με ανησυχεί το γεγονός πως κανένας δεν την έχει δει και δεν υπάρχει μια μαρτυρία, δε γίνεται να χάθηκε έτσι», είπε συγκινημένη.

Το «Τούνελ» αιφνιδίασε τον φίλο της αγνοούμενης Νεκταρίας, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να δώσει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε και πώς χάθηκε. «Την πήγα στο μετρό, τη χαιρέτησα και έφυγα. Δε θυμάμαι όμως εάν ήταν πρωί ή βράδυ και ποια ημέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έφτασε μια πληροφορία που συζητήθηκε γιατί προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. Ο φίλος της Νεκταρίας επικοινώνησε τη νύχτα με την «Άμεση Δράση» για να αναφέρει την εξαφάνισή της από το σπίτι του, ενώ αυτή είχε δηλωθεί από την αδελφή της ημέρες νωρίτερα.

Όταν εξαφανίστηκε η Νεκταρία, φορούσε μαύρο κολάν, πλεχτή άσπρη μπλούζα, μπεζ μπουφάν με γούνινη κουκούλα και μαύρα  μποτάκια.

Έχει ύψος 1.67 και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι πως έχει παράλυση του δεξιού της χεριού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook