Η Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτήσει το έργο της ενεργειακής αναβάθ-μισης του Νοσοκομείου Σητείας, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρή-της Σταύρος Αρναουτάκης, σηματοδοτώντας τα έργα ουσιαστικής ανακαίνι-σης του Νοσοκομείου. 

«Επικοινώνησα με την κυρία Μπορμπουδάκη και θα προχωρήσουμε για τις μελέτες προκειμένου να χρηματοδοτήσει η Περιφερεια Κρήτης το έργο της ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης του κτιρίου, αλλά και τον εξοπλι-σμό σε ότι χρειάζεται το ίδρυμα και θεωρώ ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοπρατούμε αυτά τα έργα. Πρώτα όμως θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης. 

Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου Γιώργο Τσιφετάκης, Γιάννη Ανδρουλάκη και Κωστα-ντίνο Ξενικάκη. 

Στους θαλάμους και τους χώρους που έχουν ανακαινίσει με δωρεές τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου, ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο  του Συλ-λόγου Μανόλη Παπανικολάου και μέλη του συλλόγου καθώς και από την Υποδιοικήτρια Μαρία Δαρατσιανού, του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Νίκο Σολιδάκη και την Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου Μαρία Δασενάκη. 

«Εκφράζω το θαυμασμό μου στο έργο του Συλλόγου διότι όλοι οι άνθρωποι του κάνουν μια δουλειά που έπρεπε να γίνει από το κράτος», είπε ο Περιφε-ρειάρχης, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για το έργο που επιτελείται. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook