Γράφει Ο Παραπολιτικός

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Χανιώτη Πέτρου Τσαγκαράκη, στο αδιάφορο χτεσινό παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ, απέναντι στον Παναιτωλικό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, η δυσαρέσκεια είναι αρκετά έντονη και στα Χανιά, για προφανείς λόγους, αφού η πόλη είναι γνωστό ότι διαθέτει πολλούς φίλους των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι θεωρούν απαράδεκτη τη χτεσινή διαιτησία ενός συντοπίτη τους.

Αυτό το κλίμα επικρατούσε χτες, σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια στα Χανιά και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μιλούσαν για συγκεκριμένες φάσεις που ο Χανιώτης διαιτητής αδίκησε την ομάδα τους, όπως η κατακύρωση του γκολ του Ελ Αραμπί στο 45’+2′, ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 74′ αλλά και η ανοχή που έδειξε σε σκληρό μαρκάρισμα του Μουνιέ, καθώς επίσης και η μη χρήση του VAR σε φάσεις που έπρεπε να τον συμβουλευτεί.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μάλιστα σχολίαζαν οτι η ΕΠΣ Χανίων, στην οποία ανήκει ο Πέτρος Τσαγκαράκης, θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για την μεροληπτική, κατά αυτούς, διαιτησία του συντοπίτη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook