Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες την Καθαρά Δευτέρα ευνόησαν στις εξορμήσεις τους μικρούς και μεγάλους.

Πιο ιδανική ημέρα δεν μπορούσε να είναι η σημερινή, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τις παραλίες και τις εξοχές για μπόλικο παιχνίδι, πικ-νικ και φυσικά πέταγμα του χαρταετού, αφού και το αεράκι ήταν όσο απαιτούνταν για να πάει ψηλά το “σύμβολο” της ημέρας. 

Ειδικά, τα μικρά παιδιά το χάρηκαν και με το παραπάνω, αφού είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να φωνάξουν και να παίξουν στις εξοχές.

Στα Χανια, οι παραλίες γέμισαν από κόσμο (οπως πχ εκείνες της Χρυσής Ακτής και των Αγίων αποστόλων), καθώς επίσης και το αναπλασμένο πάρκο των Αγίων Αποστόλων. Οι Άγιοι Απόστολοι, ούτως ή άλλως, είχαν την …τιμητική τους, παρά το γεγονός ότι φέτος δεν υπήρχαν επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων, λόγω της σχετικής απαγόρευσης του Υπουργείου Υγείας.

Παρά το γεγονός ότι συνέρρευσε πλήθος κόσμου και επικράτησε, σε πολλές των περιπτώσεων, μποτιλιάρισμα στους δρόμους, όλα κύλησαν ομάλά χωρίς “παρατράγουδα” και με περισσή καλή συμπεριφορά του κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες του Flashnews από το πάρκο των Αγίων Αποστόλων αλλά και τις παραλίες της Χρυσής Ακτής και των Αγ. Αποστόλων:

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook