Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας λόγω των μαζικών συγκεντρώσεων από τα συνδικάτα.

Αυτή την ώρα χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Στην πλατεία Ομονοίας και στα Χαυτεία συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Πεδίο του Άρεως όπου ήταν το μεγάλο ραντεβού της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στις 12:04 σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Βερανζέρου. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες στους άντρες της αστυνομίας που φυλάει το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Στις 09:00 το πρωί οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ συγκεντρώθηκαν, στην Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι έμποροι, στο υπουργείο Εμπορίου. Τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας είναι κλειστά, αφού οι επαγγελματοβιοτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΕΣΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ.

Από νωρίς το πρωί έκλεισε η Βασ. Σοφίας από Αμαλίας προς Χίλτον, ενώ έξω από τη Βουλή έχουν παραταχθεί «κλούβες» της Αστυνομίας καθώς έστησαν και τον μελικό φράχτη. Αποκλεισμένη από την αστυνομία είναι η Ηρώδου Αττικού, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια.

Οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, θα παραμείνουν κλειστοί μετά από απόφαση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook