Τα πτυχία στους νέους εθελοντές ναυαγοσώστες της Ε.ΝΑ.ΜΟ.ΝΟ.Χ. απονεμήθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

Από το 12ο σχολείο αποφοίτησαν συνολικά 20 άτομα.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των πτυχίων στους νέους Eθελοντές Nαυαγοσώστες της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, από το 12ο σχολείο, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 12 Ιανουαρίου μέχρι και 26 του ίδιου μήνα, αποφοίτησαν συνολικά 20 άτομα. Η απονομή των πτυχίων έγινε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου, σε εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του 1ου Λιμενικού Τμήματος Χανίων, Κοκολογιαννάκης Ευάγγελος, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Πράπα-Μυλωνάκη Χαρά, ο έφορος της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ., Ζαγουράκης Αρτέμιος και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, Νικολαΐδης Θεόδωρος.

Το σχολείο βγήκε εις πέρας με τη συνδρομή των μελών της Ε.ΝΑ.Μ.Ο.Ν.Ο.Χ., οι οποίοι και επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό.
Αναλυτικά οι απόφοιτοι της σχολής είναι οι εξής:

Ανδρούτσου-Βασιλάκη Παναγιώτα, Γκίκα Ελένη, Δουδουξή Μαρίνα, Κατρατζόγλου Γεώργιος, Κουρνής Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Θεόδωρος, Λειψάκης Γεώργιος-Σεμπάστιαν, Μουντάκης Ευστράτιος, Μπουζάκης Εμμανουήλ, Nomikos Jan Alexander, Οβάκογλου Ευάγγελος, Παπαδάκη Αρτεμισία, Πενταράκη Μικαέλα, Πουλάκος Γεώργιος, Σουπεκιώτη Αικατερίνη, Σπανουδάκη Αικατερίνη, Στρατουδάκης Βασίλειος, Φυτράκης Κυριάκος, Χαριτάκης Αντώνιος και Χαριτάκης Ιωάννης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook