Επιθυμείτε την τέλεια επιδερμίδα; Χωρίς το σωστό ντεμακιγιάζ δεν θα το πετύχετε!

Μόνο αν καθαρίσετε τέλεια την επιδερμίδα σας από το μακιγιάζ, μπορεί να αναζωογονηθεί τη νύχτα και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τις κρέμες δέρματος.

Τι πρoϊόν να επιλέξετε:

Gel: Ιδανικό για όσες έχετε λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, αλλά και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 2 φορές την ημέρα.

Micellaire: Ιδανικό για το καθημερινό σας ντεμακιγιάζ, όχι όμως και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Ενώ μπορεί πολύ εύκολα να απομακρύνει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Γαλάκτωμα: Ιδανικό για ξηρές και για ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές την ημέρα χρειάζεται χωρίς να ερεθίσει την επιδερμίδα, όμως δεν επιτρέπει το ντεμακιγιάζ κάποιου πιο έντονου μακιγιάζ.

Μαντηλάκια: Ιδανικό για όσες γυναίκες δεν έχετε πολύ χρόνο για να ασχοληθείτε με την επιδερμίδα σας, όμως είναι απαραίτητος και ένας δεύτερος καθαρισμός.

Balms: Ιδανικό για να λιώσει και το πιο σταθερό μακιγιάζ, ενώ είναι κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες. Είναι  ένα είδος που δεν συστήνεται για τις ακνεϊκές επιδερμίδες γιατί διεγείρει την παραγωγή σμήγματος. Το ίδιο ισχύει και για τα λαδάκια ντεμακιγιάζ.

Πηγή: govastileto.gr