Τις υποχρεώσεις της για τη νέα περιόδο ξεκινά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, "πέφτοντας στη μάχη" του α' γύρου της α' φάσης της Β' Εθνικής. 

Στην πρόκριση στην τελική φάση στοχεύουν οι νέοι άνδρες του ΝΟΧ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Για τις γυναίκες:

Τις υποχρεώσεις της για τη νέα περίοδο ξεκίνα αυτό το Σάββατο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παίζοντας για τον α’ γύρο της α’ φάσης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανανεωμένη ομάδα των Γιώργου Κατσουλάκη και Τάσου Παραδά θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στους αγώνες που θα δώσει στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου με αντιπάλους τους Τρίτωνα Αμαρουσίου, ΟΦΗ και Ηλυσιακό. Θ’ ακολουθήσει το διάστημα από 8 έως 10 Μαΐου ο β’ γύρος της α’ φάσης ενώ τα τελικά είναι προγραμματισμένα για το τριήμερο από 10 έως 12 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική – Σάββατο (7/3)
20:00 Ν.Ο. Χανίων-Τρίτων Αμαρουσίου
21:30 ΟΦΗ-Ηλυσιακός

• 2η αγωνιστική – Κυριακή (8/3)
09:00 Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός
10:30 ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου

• 3η αγωνιστική – Κυριακή (8/3)
17:00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων
18:30 Τρίτων Αμαρουσίου-Ηλυσιακός

Η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Καραβάνου, Κατσουλάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη, Μαστρωμανώλη, Μητράκη, Πενταράκη, Πλουμή, Σαραβελάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη, Φουράκη.

Για τους νέους άνδρες:

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η ομάδα πόλο νέων ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, έχοντας την ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να διεκδικήσει την πρόκριση στην τρίτη και τελική φάση.

Ειδικότερα, οι πολίστες της χανιώτικης ομάδας θ’ αντιμετωπίσουν τις ομάδες της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ηλυσιακού με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική – Παρασκευή (6/3)
20:30 ΟΦΗ-Απόλλων Σμ.
21:30 Ηλυσιακός-ΑΕΚ

• 2η αγωνιστική – Σάββατο (7/3)
12:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ
13:30 Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός

• 3η αγωνιστική – Σάββατο (7/3)
19:30 Απόλλων Σμ.-ΑΕΚ
20:30 ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων

• 4η αγωνιστική – Κυριακή (8/3)
10:00 Ν.Ο. Χανίων-Απόλλων Σμ.
11:00 Ηλυσιακός-ΟΦΗ

• 5η αγωνιστική – Κυριακή (8/3)
17:00 ΑΕΚ-Ν.Ο. Χανίων
18:00 Απόλλων Σμ.-Ηλυσιακός

Η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Ασγουδάκης, Γουρνιεζάκης, Κανδανολέων, Καπής, Κουτρουλάκης Νικ., Κουτρουλάκης Σταμ., Λουβιτάκης, Μανιουδάκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Περδικάκης, Πετράκης, Πρωιμάκης, Σπάχιτς, Τριποδάκης, Τσιστράκης.