Πώς η εξαφάνιση 26χρονου Αλβανού από τα Σφακιά συνδέεται με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Η Αστυνομία, ερευνά το ενδεχόμενο η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που έγινε το 2017 (δείτε εδώ), να έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση και πιθανή δολοφονία ενός 26χρονου Αλβανού.

Ο 26χρονος εξαφανίσθηκε από το Φραγκοκάστελλο, όπου διέμενε, το Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2017, ενώ ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε απαχθεί τον Μάρτιο-Οκτώβριο του 2017. 

Εξετάζεται λοιπόν, το ενδεχόμενο ο Αλβανός να δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε άτομα που εμπλέκονταν στην απαγωγή του κρητικού επιχειρηματία.

Ο εξαφανισθείς Αλβανός, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες το Flashnews.gr (δείτε εδώ),  διέμενε και εργαζόταν στο Φραγκοκάστελο Σφακίων και τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί από τα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου του 2017. Ήταν η τελευταία φορά τότε που ο Martin, γνωστός στο Φραγκοκάστελο και ως “Χρήστος” μίλησε με τον αδερφό του Augustin ο οποίος είχει εξιστορήσει στο Flashnews.gr τι είχε συμβεί κάνοντας λόγο για αρπαγή και δολοφονία του αδερφού του.

Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία. Από τότε ο Martin δεν ξαναέδωσε κανένα σημείο ζωής, παρόλο που μέχρι τότε επικοινωνούσε συχνά με τον αδερφό του. Οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας κι αν έγινε έπεσε στο κενό καθώς το τηλέφωνο ήταν κλειστό και το messenger απενεργοποιημένο.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες τις εξαφάνισης του Αλβανού και τις αντιφάσεις που αφορούν στην υπόθεση, τις οποίες είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr

Ο 26χρονος Μάρτιν

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, είχε πληροφορίες ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείτο σε σπίτι στον Βρασκά Σφακίων, ωστόσο οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς. 

Η επιχείρηση στον Βρασκά ώθησε τους απαγωγείς να τον μεταφέρουν στο τελευταίο κρησφύγετο, στη γέφυρα της Ζουρίδας, όπου  η υπόθεση έλαβε τέλος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook