Ο Πλατανιάς διπλασίασε τις νίκες του, έπειτα από το “2” στην Κέρκυρα, φτάνοντας στην επικράτηση επί του Καραϊσκάκη (1-0) με το γκολ-πέναλτι του Λουκίνα στο 87′.

Η χανιώτικη ομάδα φτάνει τους 26 βαθμούς και αν ο Απόλλων Λάρισας δεν τακτοποιήσει τις οφειλές προς πρώην παίκτες του και τιμωρηθεί με -3 τότε θα έχει ακόμη – έστω και λιγοστές – ελπίδες για την εξάδα.

Στο 2′ ο Λουκίνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά είχε σηκωθεί η σημαία της Δέτση για οφσάιντ – σωστά σύμφωνα με την τηλεοπτική μετάδοση. Στο 4′ ο Τσούτσης εξ επαφής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.

Ο Πλατανιάς είχε καλή στιγμή στο 30′ με τον Γιούση, το σουτ του οποίου έκοψε όμως ο Καψάλης. Στο 44′ ήταν σειρά του Παναγιώτου να κόψει τον Λουκίνα πριν απειλήσει την εστία του Μπουργάνη.

Ο Σούλης στο 58′ έπεσε στα πόδια του Χατζηστραβού και σταμάτησε την πορεία του, ενώ στο 64′ η εκτέλεση φάουλ του Καπία κατέληξε άουτ.

Ενα λεπτό μετά ξανά ο Τσούτσης από θέση βολής πλάσαρε αδύναμα και ο Σούλης μπλόκαρε. Ξανά ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ ήταν πρωταγωνιστής, με τον Σούλη να μπλοκάρει το σουτ που επιχείρησε στο 81′.

Τελικά αυτός που έφτασε στο γκολ ήταν ο Πλατανιάς. Στο 87′ ο Λουκίνας κέρδισε πέναλτι από τον Καπία, που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο ίδιος σκόραρε από την “άσπρη βούλα” για το 1-0.

Στο 90+1′ ο Καραϊσκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία, έπειτα από φάση διαρκείας, με τον Κούστα να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σταυρόγλου – Δέτση (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Κωστίκος (73′), Καπίας (75′ και 86′), Τσαμούρης (90+4′)
Κόκκινη κάρτα: Καπίας (86′) 

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Μπάμπης, Κατσαρός (46′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Κόρτσταμ, Παπαδόπουλος, Κωστίκος (77′ Βουκελάτος), Λουκίνας, Οικονόμου (55′ Λεϊρία), Γιούσης.

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μπουργάνης, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (67′ Γυφτοκώστας), Μασούρας (88′ Κούστα), Βλάχος, Καψάλης, Κυβελίδης (56′ Αλμπάνης), Τσούτσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook