Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου για τη χορηγία 10.000 λίτρων πετρελαίου που έλαβε από την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια για την εύρυθμη λειτουργία των κολυμβητικών εγκαταστάσεων.

Μάλιστα στην ανακοίνωση πέρα από την εταιρεία δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν και τον υφυπουργό αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για την παρέμβασή του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου:

"Πριν αρκετούς μήνες με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής και με την πολύτιμη και καταλυτική συνδρομή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποβάλαμε ένα αίτημα προς την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια. 

Παρουσιάσαμε αναλυτικά τη δυναμική της ηρακλειώτικης κολύμβησης, ταυτόχρονα παρουσιάσαμε και τη δυσκολία λειτουργίας του κολυμβητηρίου λόγω της υψηλής κατανάλωσης πετρελαίου. 

Τα στελέχη  των Ελληνικών Πετρελαίων και συγκεκριμένα ο Διευθυντής Μάρκετινγκ κ. Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του συνέβαλαν τα μέγιστα και σήμερα λάβαμε χορηγία επικουρικά για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων 10 χιλιάδες λίτρα πετρελαίου κίνησης! 

Πραγματικά νιώθουμε ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα ικανοποίηση που εταιρείες κολοσσοί για πρώτη φορά στέκονται συμπαραστάτες και αρωγοί των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του ΕΑΚΗ.

Σας ευχαριστούμε!
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου"