Την απόφασή της να διαγράψει τον Διαμαντή Καρασούλα, το στέλεχός της από την Ηλεία που προκάλεσε σάλο και οργή με σχόλιά του στο Facebook, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».

Tο βράδυ του Σαββάτου έπιασε φωτιά το σχολείο της προσφυγικής δομής One Happy Family στη Λέσβο, ο Διαμαντής Καρασούλας μπήκε στην ανάρτηση της είδησης που έκανε η Καθημερινή στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και το πρώτο σχόλιο που θεώρησε σωστό (!) να κάνει ήταν να κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family), γράφοντας «οne happy night».

Όταν κάποιος άλλος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας όχι μόνο δεν «μάζεψε» το πρώτο σχόλιο, όχι μόνο δεν αρνήθηκε ότι χαίρεται για την καταστροφή, αλλά έκανε ένα ακόμη πιο χυδαίο και ντροπιαστικό σχόλιο: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Ο Διαμαντής Καρασούλας ήταν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας και προέκυψε θέμα μετά από ανάρτησή του στο Facebook στην οποία σχολίαζε τη φωτιά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook