Ο ροκάς ηθοποιός είναι επίσης ανιψιός γνωστού Έλληνα πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού.

Είναι ένας από τους πρώτους τραγουδιστές της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, ενώ έγινε ευρέως γνωστός και ως ηθοποιός με σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πουλικάκο, τον αντισυμβατικό ροκά ηθοποιό, ο οποίος – ίσως να μην τον γνωρίζουν και πολλοί – προέρχεται από μία έυπορη οικογένεια, ενώ έχει συγγενική σχέση με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και στον Έλληνα πολιτικό οφείλεται και η «συγγένεια» του Πουλικάκου με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αδελφή του πατέρα του ηθοποιού και τραγουδιστή (η θεία του δηλαδή) ήταν σύζυγος του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός της χώρας. Η Αμαλία- Μεγαπάνου, η οποία υπήρξε σύζυγός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν ανιψιά του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Έτσι, μέσω αυτής της σχέσης προέκυψε και η «συγγένεια» του Δημήτρη Πουλικάκου με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, «δεν είχε πολλά- πολλά» με τους συγγενείς. Ωστόσο, θυμάται τον εαυτό του, να κάνει Ανάσταση και με τους δύο πρωθυπουργούς της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook