Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ στα παιχνίδια του α' γύρου της α' φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Τα κορίτσια των Γιώργου Κατσουλάκη και Τάσου Παραδά πήραν το κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ (10-9), ενώ έχασαν στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (5-6).

Ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής έχει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Χάρη στις μεστές εμφανίσεις τους, τα κορίτσια του ΝΟΧ κατάφεραν να σημειώσουν μία νίκη, κερδίζοντας τον ΟΦΗ ενώ χάθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Αυτό που αναμένεται, είναι η συμμετοχή στο β’ γύρο της α’ φάσης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένος για το διάστημα από 8 μέχρι 10 Μαΐου. Η δε τελική φάση (Final 8) της διοργάνωσης θα διεξαχθεί από 10 μέχρι 12 Ιουλίου.

Οι αγώνες για τον α’ γύρο διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να γνωρίζει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον τοπικό Τρίτωνα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονητές, Γιώργος Κατσουλάκης και Τάσος Παραδάς, χρησιμοποίησαν τις εξής παίκτριες: Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Καραβάνου, Κατσουλάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη, Μαστρωμανώλη, Μητράκη, Μυλωνάκη, Πλουμή, Σαραβελάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη και Φουράκη.

Αναλυτικά τα πλήρη αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική

• Ν.Ο. Χανίων-Τρίτων Αμαρουσίου 7-14 (8λεπτα: 0-5, 2-3, 2-4, 3-2. Τα γκολ του ΝΟΧ: Ζανιδάκη 3, Μητράκη 2, Πλουμή 2)
• ΟΦΗ-Ηλυσιακός 2-8

2η αγωνιστική

• Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός 5-6 (8λεπτα: 0-0, 3-1, 1-2, 1-3. Τα γκολ του ΝΟΧ: Μητράκη 2, Σαραβελάκη 2, Καραβάνου 1)
• ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου 7-2

3η αγωνιστική

• ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 9-10 (8λεπτα: 4-2, 1-3, 3-4, 1-1. Τα γκολ του ΝΟΧ: Ζανιδάκη 3, Σαραβελάκη 3, Καραβάνου 1, Μαστρωμανώλη 1, Μητράκη 1, Μυλωνάκη 1)
• Τρίτων Αμαρουσίου-Ηλυσιακός 7-5