Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων, πλην της Basket League, που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Την ίδια απόφαση για τα τοπικά πρωταθλήματα πήρε η ΕΚΑΣ Κρήτης. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ είναι η εξής:

Με αφορμή τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η ΕΚΑΣΚ αποφάσισε να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15/3/2020.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook