Επειτα από τις νέες αποφάσεις που πάρθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού υπήρξαν αναβολές σε διοργανώσεις που αφορούν τον υγρό στίβο.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΝΟΧ ενημέρωσε για τις δραστηριότητες οι οποίες τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστές νέες αποφάσεις οι οποίες λήφθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και των σχετικών οδηγιών των αρμοδίων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID – 19.

• Αναβάλλεται η διοργάνωση της α’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 13-15 Μαρτίου. Η σχετική απόφαση, γνωστοποιείται ειδικότερα από την ΚΟΕ.

• Αναστέλλονται τα μαθήματα για τα προγράμματα του Τμήματος Ειδικής Αθλησης σε κολύμβηση και κανόε καγιάκ. Η διακοπή αφορά μέχρι τις 24 Μαρτίου.

• Αναστέλλεται μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης και η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ η ετήσια χοροεσπερίδα που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Cabana Mare. Εν καιρώ θ’ ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook