Επειτα από τις νέες αποφάσεις που πάρθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού υπήρξαν αναβολές σε διοργανώσεις που αφορούν τον υγρό στίβο.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΝΟΧ ενημέρωσε για τις δραστηριότητες οι οποίες τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστές νέες αποφάσεις οι οποίες λήφθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και των σχετικών οδηγιών των αρμοδίων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID – 19.

• Αναβάλλεται η διοργάνωση της α’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 13-15 Μαρτίου. Η σχετική απόφαση, γνωστοποιείται ειδικότερα από την ΚΟΕ.

• Αναστέλλονται τα μαθήματα για τα προγράμματα του Τμήματος Ειδικής Αθλησης σε κολύμβηση και κανόε καγιάκ. Η διακοπή αφορά μέχρι τις 24 Μαρτίου.

• Αναστέλλεται μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης και η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ η ετήσια χοροεσπερίδα που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Cabana Mare. Εν καιρώ θ’ ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.