Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Μαθώς μετά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Σερβίας, Σλάβισα Κόκεζ, αντιμέτωπος με τον ιό βρίσκεται και ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο 41χρονος, πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και του Ηρακλή,φαίνεται πως κόλλησε τον ιό μετά από ταξίδι που έκανε στο Άμστερνταμ, όπου είχε μεταβεί προ κάποιων ημερών για να δώσει το «παρών» σε συνάντηση της UEFA.

Με την κυβέρνηση της χώρας να έχει προαναγγείλει αυστηρά μέτρα για να προλάβει τα χειρότερα (46 κρούσματα έχει μέχρι στιγμής η χώρα), ο Πάντελιτς παραμένει σε καραντίνα και είναι καλά, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Τα πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ στη Σερβία δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται κανονικά χωρίς θεατές.

Ο Μάρκο Πάντελιτς (15 Σεπτεμβρίου 1978) είναι Σέρβος πρώην διεθνής ποδοσφαριστής, που αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού και συμμετείχε και με την ομάδα της Σερβίας στο Mundial του 2010. 

Γεννήθηκε στο Βελιγράδι. Καθώς αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του Ερυθρού Αστέρα, ο πατέρας του βρήκε δουλειά στη Θεσσαλονίκη και πήρε την οικογένειά του στην Ελλάδα. Ο Πάντελιτς αγωνίσθηκε στον Κιλκισιακό, στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό, όπου σε 38 συμμετοχές πέτυχε 27 γκολ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook