Εξαίρεση θα αποτελέσει η 25η Μαρτίου υπό προϋποθέσεις – Η ανάρτηση του εφημέριου

Την αναστολή τέλεσης Ιερών Ακολουθιών γνωστοποίησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σελλιά Ρεθύμνου.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο π. Ιωάννης Βάθης αναφέρει:

«Σεβόμενος την απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού της χώρας μας, αλλά και τους συνανθρώπους μου, σας ενημερώνω ότι από σήμερα και για όσο χρειαστεί δεν θα τελεστεί ουδεμία Ιερή Ακολουθία στην ενορία μας!!

Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να επιστρέψουμε στους ρυθμούς της πραγματικής κανονικότητας!! Οι σκέψεις μας θα είναι στο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πατρίδας μας που δεν έχουν το πλεονέκτημα να κάτσουν στο σπίτι τους αλλά θα πρέπει να δίνουν καθημερινή μάχη κάτω από πολύ κακές συνθήκες για να κρατήσουν όρθια την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας….

Εξαίρεση θα αποτελέσει η 25η Μαρτίου που θα τελέσουμε την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Φοινικιά υπο προϋποθέσεις……»

Να σημειωθεί πως σήμερα στις 11:00 συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης προκειμένου να λάβει αποφάσεις για επί πλέον μέτρα προς αποφυγήν της διασποράς του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook