Τι ανακοίνωσαν στα social media οι δύο συνεργάτες του Πρωινού

Το βράδυ του Σαββάτου, η Φαίη Σκορδά με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετική. Και για το λόγο αυτό θα παραμείνει σε καραντίνα.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Πρωινού τις προηγούμενες ημέρες είχε έρθει σε επαφή και με τους συνεργάτες της στην εκπομπή. Και όπως είναι κατανοητό και εκείνοι θα πρέπει να πάρουν τα προληπτικά μέτρα.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη με ένα post στο twitter ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καραντίνα, τις επόμενες 14 ημέρες, παρόλο που δεν έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα.

Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν η σειρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου να αποκαλύψει στα social media ότι και εκείνος έχει μπει σε καραντίνα, λόγω της καθημερινής του επαφής με τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αυτό γίνεται καθαρά για προληπτικούς λόγους, ενώ σε απάντηση σε follower εξήγησε πώς ο ΕΟΔΥ, με τον οποίο επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή, δεν του συνέστησε να κάνει ακόμα το απαραίτητο τεστ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook