Η εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται μόνο μέσω τηλεφώνου και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του Κορωνοϊού COVID-19 αναστέλλεται έως και 29/03/2020 η λειτουργία με φυσική παρουσία των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου που εξυπηρετούν το κοινό.

Για τους οφειλέτες του Δήμου που επιθυμούν να πληρώσουν βεβαιωμένες οφειλές ή δόσεις ρύθμισης, υπενθυμίζεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω e-banking επιλέγοντας ΠΛΗΡΩΜΕΣ> ΔΗΜΟΙ> ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ> ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑΣ (RF).

Για τους οφειλέτες που δεν έχουν πάρει κωδικό RF μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ> ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΟΥ> ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ GR 05 0110 4890000048920124137 με αιτιολογία κατάθεσης το ΑΦΜ και το όνομα του οφειλέτη

Αναστέλλεται έως και 29/03/2020 η λειτουργία του γραφείου Ανταποδοτικών Τελών και ΤΑΠ με φυσική παρουσία για συναλλαγές με το κοινό.

Η εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται μόνο μέσω τηλεφώνου και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Οικονομική Υπηρεσία

Σημειώνεται ότι παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 ο χρόνος κατάθεσης αίτησης για τη διόρθωση των τετραγωνικών σύμφωνα με το Νόμο  Ν4647/2019 αναφορικά με τα ακίνητα για τα οποία στο παρελθόν δεν είχαν υποβληθεί επαρκείς δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://tetragonika.govapp.gr που λειτουργεί από 27 Φεβρουαρίου, χωρίς κανένα απολύτως δικαιολογητικό, αίτηση για να γίνει διόρθωση ανάμεσα στα τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους που είναι δηλωμένα στο Ε9 και σε εκείνα βάσει των οποίων γίνεται η χρέωση των δημοτικών τελών. 

Η αναστολή της λειτουργίας των παραπάνω υπηρεσιών δεν θα έχει καμία επίπτωση, οικονομική ή άλλη, στην εξέλιξη των υποθέσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook