Αναφέρθηκαν στις ασφαλιστικές εισφορές, τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο, τις τράπεζες, τους μισθούς των υπαλλήλων, τα ενοίκια των επιχειρήσεων και γενικά στα θέματα που ανέκυψαν από το αναγκαστικό και για το καλό της υγείας του συνόλου της κοινωνίας, κλείσιμο των επιχειρήσεων

Η Ομοσπονδία ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, μειώνει τις συναντήσεις και τις μετακινήσεις των μελών του, ακολουθώντας το «Μένουμε Σπίτι».

Συνεχίζει όμως, ακολουθώντας εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας, να εργάζεται για τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συναδέλφων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της:

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της πενταμελούς διοίκησης με τον βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη, στον οποίο μεταφέραμε τους προβληματισμούς και τις διεκδικήσεις μας.

Αναφερθήκαμε εκτενώς στον προβληματισμό των συναδέλφων για τις ασφαλιστικές εισφορές, τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο, τις τράπεζες, τους μισθούς των υπαλλήλων, τα ενοίκια των επιχειρήσεων και γενικά στα θέματα που ανέκυψαν από το αναγκαστικό και για το καλό της υγείας του συνόλου της κοινωνίας βέβαια, κλείσιμο των επιχειρήσεων. Έντονος υπήρξε και ο προβληματισμός για το πως θα κινηθεί το παραεμπόριο τώρα που τα καταστήματα είναι κλειστά.

Ο κ. Βολουδάκης, τοποθετήθηκε σε όλα τα παραπάνω και δεσμεύτηκε να έρθει σε επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Η δυναμική των εξελίξεων ενδέχεται να οδηγήσει και σε νέα τηλεδιάσκεψη, κάτι για το οποίο έδειξε θετική διάθεση ο κ. Βολουδάκης.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία, την πληρέστερη ενημέρωση αλλά και το συντονισμό των δράσεων μας δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ομάδα στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. με τους Προέδρους των Σωματείων. Στο επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων που απαρτίζουν την Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση και δυνατότητα να εκφραστούν όλες οι απόψεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook