Δυσκολεύεστε με την εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων; Σας παρουσιάζουμε όλα τα tips που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε από την διάσημη beauty expert Tina Yong. 

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες πλέον δεν είναι καθόλου «ψεύτικες» και όλο και περισσότερες γυναίκες τις εμπιστεύονται για να δώσουν ένταση στο βλέμμα τους. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πόσο πολύ έχουν απενοχοποιηθεί οι ψεύτικες βλεφαρίδες και πόσες γυναίκες τις τολμούν στην καθημερινότητά τους και όχι μόνο σε μία επίσημη έξοδο. Για αυτό λοιπόν σας παρουσιάζουμε όλα τα tips που χρειάζεστε για να καταφέρετε την σωστή τοποθέτησή τους από την διάσημη beauty expert Tina Yong. 

Θα χρειαστείτε:

-βλεφαρίδες της προτίμησής σας

-κόλλα ειδική για βλεφαρίδες

-τσιμπιδάκι φρυδιών

-ένα πινέλο του eyeliner

-ψαλίδι

-mascara

Κόψτε τις βλεφαρίδες με ένα μικρό ψαλιδάκι αφού πρώτα μετρήσετε πάνω στο μάτι σας πόσο εξέχουν. Πάντα κόβετε από το εσωτερικό των βλεφαρίδων δηλαδή τις πιο κοντές τρίχες.

Τυλίξτε τις βλεφαρίδες γύρω από ένα πινέλο. Με αυτό το trick θα δώσετε μία καμπύλη έτσι ώστε να πάρουν το σχήμα του ματιού.

Απλώστε μία στρώση mascara στις δικές σας βλεφαρίδες και φροντίστε να είναι καλοχτενισμένες.

Βάλτε μία πολύ λεπτή στρώση κόλλας στην ψεύτικη βλεφαρίδα και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει αρκετά έτσι ώστε να γίνει πιο κολλώδης.

Πιάνοντας τις βλεφαρίδες με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών ή με τα χέρια σας τοποθετήστε τις πάνω στις δικές σας κρατώντας τα μάτια σας αρκετά χαμηλά, αλλά ποτέ τελείως κλειστά. Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε βάζοντας ένα μικρό καθρέφτη οριζόντια σε ένα τραπέζι και κοιτώντας μέσα σε αυτόν.

Η τοποθέτηση θα πρέπει ιδανικά να γίνει στο κέντρο του ματιού σας και ύστερα να κολλήσετε τις δύο άκρες. Η ραφή θα πρέπει να ακουμπήσει στην ρίζα των βλεφαρίδων σας και όχι πάνω στο δέρμα σας. Έπειτα αφήστε να στεγνώσει καλά η κόλλα!

Πατήστε τις ψεύτικες με τις δικές σας βλεφαρίδες, με τον δείκτη και τον αντίχειρα, κυρίως κατά μήκος της γραμμής του ματιού κοντά στην ρίζα για να τις ενώσετε και να φαίνονται σαν μία. Για να καλύψετε τυχόν ατέλειες, αλλά και να δώσετε περισσότερη ένταση στο βλέμμα περάστε μία γραμμή eyeliner όσο λεπτή ή χοντρή θέλετε.

Τέλος για να τις αφαιρέσετε ρίξτε χλιαρό νερό για να μαλακώσει η κόλλα και τραβήξτε από έξω προς τα μέσα τραβώντας αντίθετα το δέρμα σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook