Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Jumbo, προσπάθησε να λειτουργήσει παρά την απόφαση για κλειστά μαγαζιά λόγω κορονοϊού.

Το συγκεκριμένο κατάστημα της αλυσίδας Jumbo, προσπάθησε, σύμφωνα με πληροφορίες να σπάσει την καραντίνα για κλειστά καταστήματα, από το περασμένο Σάββατο και αγνοώνταςακόμα και τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης.

Η εταιρεία, σχεδίαζε να λειτουργήσει και την Δευτέρα, όταν το σύνολο σχεδόν του λιανεμπορίου σε όλη την Ελλάδα κατέβασε ρολά, πειθαρχώντας αδιαμαρτύρητα στις αποφάσεις των αρχών, για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η διεύθυνση του καταστήματος, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, προφανώς υπακούοντας σε εντολές της διοίκησης, είχε βγάλει πρόγραμμα εργασίας και ετοιμαζόταν να ανοίξει κανονικά.

Όπως είπε ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων,  τα Jumbo της Πάτρας λειτουργούν με τρόπο παρελκυτικό, με άδεια super market και για αυτό κατάφερναν να μένουν ανοιχτά ως σήμερα το πρωί. Παράλληλα έχουν γίνει πολλαπλές αναφορές και καταγγελίες της Ένωσης στην αστυνομία για τον παραπλανητικο τρόπο που λειτουργούσαν τα Jumbo.

Όμως, μετά από παρέμβαση του 1ου Αστυνομικού Τμήματος που έκανε εντατική έρευνα και την προανάκριση που ξεκίνησε κατεπειγόντως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, η επιχείρηση ανέκρουσε πρύμναν και αργά το βράδυ, ενημέρωσε το προσωπικό της, να μην πάει για εργασία, καθώς κατεβάζει ρολά μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook