Πανό σε διάσπαρτα σημεία του Ηρακλείου προχώρησαν οι Τ.Ο. ΚΚΕ και ΚΝΕ με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με ανάρτηση πανό σε πολλά σημεία της πόλης του Ηρακλείου και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) προχώρησαν οι ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και ΤΟ Ηρακλείου της ΚΝΕ με σκοπό να καλέσουν το λαό της πόλης να δυναμώσει τη φωνή του για να μην μπουν σε καραντίνα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Με συνθήματα όπως «ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ – ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ» που αναρτήθηκε έξω από το ΠΑΓΝΗ, «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ-Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ!», «ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΜΕΘ» και «ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΚΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ – ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» σε άλλα σημεία της πόλης καλούν το λαό του Ηρακλείου να μην μείνει σιωπηλός στα μεγάλα κενά, στις μεγάλες τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στην Υγεία.

 Τους καλούν να δυναμώνουμε τη φωνή μας για μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων, όλου του ελληνικού λαού. Να μην σιωπήσουμε. Να μην αφεθούμε στη μοίρα μας.

Σήμερα υπάρχει ανάγκη θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας και των εργαζομένων σε αυτό, αλλά και στήριξης των εργαζομένων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων, που επηρεάζονται από τις επιπτώσεις στην οικονομία και τη λήψη των αναγκαίων μέτρων προστασίας στους τόπους δουλείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook